Δυστυχώς για τους Dallas Maverics, τον ίδιο τον παίκτη αλλά και όλο το παγκόσμιο μπάσκετ, οι χειρότεροι δυνατοί φόβοι για την περίπτωση του τραυματισμού του Luka Doncic μόλις επιβεβαιώθηκαν, με τον άσο των Τεξανών να τίθεται και επίσημα στα πιτς για την αυριανή (16/4) έναρξη των Playoffs κόντρα στους Utah Jazz!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα εξ Αμερικής, ο Σλοβένος σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει σε κανένα βαθμό να ξεπεράσει το πρόβλημα που απέκτησε στο πόδι του κατά την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν κόντρα στους San Antonio Spurs, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος και για το Game 2 της σειράς του πρώτου γύρου της Δύσης με τους «Μορμόνους», οι οποίοι με τη σειρά τους απέκτησαν φυσικά ένα… θείο δώρο.

Φέτος, ο πάλαι πότε νεαρός άσος της Real Madrid διένυσε την ίσως κορυφαία του σεζόν στα παρκέ του ΝΒΑ μετρώντας 28 πόντους με 46% ευστοχίας σε 22 σουτ εντός πεδιάς, 35% σε 9 τρίποντα αλλά και 74% σε 7.5 βολές, την ίδια στιγμή που ενίσχυσε τη στατιστική του υπηρεσία με 9 ριμπάουντ και 9 τελικές πάσες!
Μάλιστα, απέναντι στους Jazz ήταν ακόμα καλύτερος από το σύνηθες αριθμώντας 30 πόντους, 11 ριμπάουντ αλλά και 8 ασίστ σε τρία παιχνίδια απέναντί τους.