Παρά το γεγονός πως οι Dallas Mavericks δεν είχαν καταφέρει να υπερασπιστούν την έδρα τους σε κανένα εκ των δύο παιχνιδιών που έλαβαν χώρα στο Τέξας, άλωσαν ξανά το LA στο Game 5 με 105-100 και ανέκτησαν το προβάδισμα στη σειρά κόντρα στους Los Angeles Clippers με 3-2!

Ο Luka Doncic ήταν μαγικός κόντρα στην ομάδα του Χόλιγουντ για ακόμα μια φορά και τελείωσε τον εν λόγω αγώνα με 42 ολόκληρους πόντους, 8 ριμπάουντ και 14 ασίστ, την ίδια στιγμή που σούταρε με 17-37 εντός πεδιάς, 6-12 από το τρίποντο και 2-3 από τη γραμμή των βολών.
Ταυτόχρονα, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως συμμετείχε στα 31 από τα 37 συνολικά καλάθια των Mavs, σε μια μοναδική παράσταση, που συνοδεύτηκε και από την πιο τρανή νίκη -μέχρι την επόμενη- στη σύντομη καριέρα του στο ΝΒΑ!

 

 

 

Εκτός του Σλοβένου σούπερ σταρ, σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε και ο Tim Hardaway Jr. με 20 πόντους (6-19 σουτ, 3-10 τρίποντα, 5-5 βολές) και 7 ριμπάουντ, ενώ οι Porzingis και Richardson πέτυχαν 5 από τους τελευταίους 7 πόντους της ομάδας τους, που πλέον έχει 2 ευκαιρίες σε 2 αγώνες για την είσοδό της στα ημιτελικά της Δύσης για πρώτη φορά από την εποχή του Dirk Nowitzki.

 

 

 

Mπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ,