Μπορεί με τον τραυματισμό του Booker, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός σε όλη τη σειρά με τους Pelicans, να ακούστηκαν πολλά, αλλά ο Chris Paul δε φαίνεται καθόλου διατεθειμένος η απουσία του Booker να φέρει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό των Suns απ’ τον 1ο γύρο.

 

Οι «Ήλιοι» επικράτησαν τον Pelicans με 114-111, κάνοντας το break και παίρνοντας ξανά «το πάνω χέρι» στη σειρά.

Ο Chris Paul ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι απολαυστικός. Η απουσία του Booker φαίνεται να τον… πείσμωσε πιο πολύ, αφού αποφάσισε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την «οδηγήσει» στη νίκη. Συγκεκριμένα, ο 36χρονος «άσσος» του Φοίνιξ έκανε μια απίθανη εμφάνιση, αφού σκόραρε 18 πόντους, έδωσε 14 ασίστ, ενώ δεν υπέπεσε σε ΚΑΝΕΝΑ λάθος (!) σε σχεδόν 40 λεπτά συμμετοχής! Εκτός των άλλων, ήταν για μια ακόμη φορά «clutch» στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα, με το αγαπημένο του midrange shot να είναι αυτό που έδινε… «αναπνοή» στους Suns.

 

Όλη αυτή η εμφάνιση του Chris Paul στο σημερινό (23/04) παιχνίδι έκανε τον CJ McCollum να μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τον επί 12 φορές All-Star γκαρντ, αφού τον αποθέωσε λέγοντας: «Είναι ένας Hall of Famer. Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ο καλύτερος point guard όλων των εποχών».

Και φυσικά η δήλωση αυτή του 31χρονου γκαρντ των Pelicans ίσως και να μην απέχει πολύ απ’ την πραγματικότητα…