Οι Milwaukee Bucks έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους για φέτος απέναντι στους Miami Heat για το δεύτερο ματς των Playoffs toy NBA, πανηγυρίζοντας μια άνετη νίκη με 132-98.

Ο ηγέτης των Bucks, Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εξαιρετικός, ενώ παράλληλα τα “Ελάφια” έθεσαν νέο ρεκόρ στα τρίποντα με τα 22 εύστοχα που πέτυχαν.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με “double-double” μετρώντας 31 πόντους με 6/7 ελεύθερες βολές, 11/16 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα σε περίπου 30 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Bryn Forbes, ο οποίος “σταμάτησε” στους 22 πόντους και τα 5 ριμπάουντ, ενώ ο Khris Middleton “άγγιξε” την “απόλυτα εύστοχη βραδιά” πετυχαίνοντας 17 πόντους με 6/6 ελεύθερες βολές, 3/3 τρίποντα και 1/2 δίποντα. 

Από την άλλη πλευρά, για τους Heat ξεχώρισε με την εμφάνισή του σε μια κακή ημέρα για την ομάδα του ο Dewayne Dedmon, ο οποίος “άγγιξε” το “double-double” με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Goran Dragic, ο οποίος είχε 18 πόντους και 4 ασίστ, ενώ ο Bam Adebayo πρόσθεσε 16 πόντους. Τέλος, ο ηγέτης της ομάδας από το Miami, Jimmy Butler κινήθηκε σε “ρηχά νερά”, σημειώνοντας μόλις 10 πόντους και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πέτυχε νέο ρεκόρ στα τρίποντα με τα 22 που σημείωσε χθες, 10 εκ των οποίων είχαν μπει μόλις στην πρώτη περίοδο. Έτσι, τα “Ελάφια” του “back to back” MVP δείχνουν “διψασμένα” για την πρόκριση αρχικά κόντρα στους περσινούς φιναλίστ και ύστερα για κάποια διάκριση στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ. Πλέον απέχουν μόλις 2 νίκες από το να πάρουν το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση.

Τα δωδεκάλεπτα: 46-20, 78-51, 107-78, 132-98

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Δείτε τα highlights: