Μετά την απόκτηση του LaMarcus Aldridge -που αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας- οι Brooklyn Nets αποφάσισαν να στελεχώσουν -έστω και προσωρινά- τη frontline τους και την απουσία του πρώην παίκτη των San Antonio Spurs με τον Alize Johnson, στον οποίο έδωσαν το δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιό του φέτος, λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του πρώτου.

Στις δέκα ημέρες λοιπόν, που ο απόφοιτος του Michigan State βρίσκεται στο ΝΒΑ, κατάφερε να αγωνιστεί μόλις μια φορά, αλλά ήταν εξαιρετικός!

Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση των αποδεκατισμένων τότε Nets με τους Utah Jazz, o πρώην παίκτης των Indiana Pacers μέτρησε 23 πόντους και 15 ριμπάουντ κόντρα στον Rudy Gobert και κέρδισε με το σπαθί του ακόμα ένα συμβόλαιο ευκαιρίας.

 

 

 

Αξίζει να αναφερθεί πως αν οι Nets επιθυμούν να τον κρατήσουν και μετά το πέρας του, θα πρέπει να τον υπογράψουν με κανονικό συμβόλαιο, αφού ο κανονισμός του ΝΒΑ προϋποθέτει πως μετά τη 2η δεκαήμερη σύμβαση, πρέπει να ανταμειφθεί ο παίκτης για την προσπάθειά του με μονιμότητα.