O άλλοτε θρυλικός playmaker των Suns και νυν head coach των Brooklyn Nets μέσω της δήλωσης του σε πρόσφατη  συνέντευξή του έδωσε το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν για την ομάδα του.

Οι Νετς μπαίνουν σε μια νέα εποχή και μπορεί να άργησαν λίγο, αλλά φέτος η σεζόν δεν θα μοιάζει με καμία. Πέρυσι κατάφεραν να αποκτήσουν τους Kyrie Irving και Kevin Durant, φέτος είναι και οι δύο υγιής και πλέον έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον Steve Nash Ο  Irving περιμένουν όλοι  να… σοβαρευτεί, και ο KD αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό που αποκόμισε στους περσινούς τελικούς στον αχίλλειο, ο coach των Nets γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και πλέον ο στόχος είναι ένας και τέθηκε ξεκάθαρα δια στόματος Steve Nash αφού δήλωσε πως: «Παίζουμε για το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να πω ότι οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία, αλλά παίζουμε για το πρωτάθλημα και θα χτίσουμε την ομάδα ανάλογα».

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα φτιάξουν την ομάδα τους oι Nets και κατά πόσο αυτή θα είναι ανταγωνιστική στο παρκέ σε σημείο που να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.