Ο Donovan Mitchell συνεχίζει να αποδεικνύει την τρομερή κατάσταση που βρίσκεται από την διακοπή του προηγούμενου πρωταθλήματος στο ΝΒΑ. Αυτή τη φορά με δικό του εύστοχο καλάθι, οι Utah Jazz επικράτησαν και επί των ανταγωνιστικών Oklahoma City Thunder με 110-109.

Ένα εύστοχο τρίποντο από τον Dort δεν έφτανε για τους Thunder, οι οποίοι το πάλεψαν αρκετά σε όλο το παιχνίδι, το οποίο ήταν ντέρμπι. Άποντος σε 14 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ έμεινε ο Aleksej Pokusevski. Ο ηγέτης των Jazz από την άλλη πέτυχε 12 πόντους μόλις στην τέταρτη περίοδο του αγώνα, δείχνοντας το “ποιος είναι το αφεντικό”.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο φυσικά ο Donovan Mitchell με τους 20 πόντους που σημείωσε και τις 5 ασίστ που μοίρασε, ενώ ίδιους πόντους σημείωσε και ο Mike Conley, ο οποίος βέβαια λίγο έλλειψε να κάνει και “triple-double”, καθώς κατέβασε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας από τη Utah, ήταν χθες ο Bojan Bogdanovic, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, οι Thunder οι οποίοι το πάλεψαν αλλά ηττήθηκαν και μάλιστα “πέταξαν στα σκουπίδια” και την ευκαιρία 7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τον Alexander, είχαν σε καλή βραδιά τον Αμερικανό γκαρντ Shai Gilgeous-Alexander, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους, ενώ ρεκόρ καριέρας και κορυφάιος για τους Thunder χθες ήταν ο Luguentz Dort με 26 πόντους που σημείωσε.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού, Aleksej Pokusevski, δεν κατάφερε να σημειώσε πόντο, καθώς μέτρησε 0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, ενώ παράλληλα μάζεψε 2 ριμπάουντ, έκανε 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 14 περίπου λεπτά συμμετοχής του. 

Τα δωδεκάλεπτα: 24-22, 52-49, 87-84, 109-110.

Utah Jazz – Oklahoma City Thunder 110-109