Mετά την ήττα απέναντι στους Dallas Mavericks, oι Miami Heat επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στους Oklahoma City Thunder και μάλιστα με το εμφατικό 118-90 σε μια εύκολη βραδιά για το “συγκρότημα” του coach Erik Spoelstra.

Η ομάδα από το Miami “ξέφυγε” στο σκορ από το δεύτερο μόλις δωδεκάλεπτο της αναμέτρησης “κλείνοντας” το ημίχρονο με το εμφατικό +14 (63-49). Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, οι Thunder δεν είχαν κάποια απάντηση, καθώς οι Heat “έσφιξαν” πολύ την άμυνά τους, όπως συνηθίζουν.

Για τους νικητές ξεχώρισαν αρκετοί παίκτες με την εμφάνισή τους. Πρώτος σκόρερ για το Miami ήταν ο Bam Adebayo, ο οποίος τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 19 πόντους και 8 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Kelly Olynyk και τέλος 18 πόντους σημείωσε o Jimmy Butler, ο οποίος παράλληλα έδωσε και 6 ασίστ.

Για τους ηττημένους Thunder ξεχώρισε ο Shai Gilgeous-Alexander, ο οποίος “σταμάτησε” στους 18 πόντους και τις 4 ασίστ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του στην “κακή” βραδιά της ομάδας του, ήταν ο Darius Bazley που πρόσθεσε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Για τα υπόλοιπα “αστέρια” της αναμέτρησης, οι Heat είδαν τον Duncan Robinson να “σταματάει” αυτή τη φορά στους 12 πόντους, ευστοχώντας 4 φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και τον Goran Dragic να “μένει” στους 7 πόντους και τις 7 ασίστ ταυτόχρονα.

Από την άλλη μεριά, για τους Thunder, o Al Horford βρέθηκε “μακριά” από τον “καλό του εαυτό” πετυχαίνοντας μόλις 2 πόντους, όπως σε “ρηχά νερά” κινήθηκε και ο George Hill που πρόσθεσε μόλις 3 πόντους και 2 ασίστ. Ο Aleksej Pokusevski δεν αγωνίστηκε. 

Τα δωδεκάλεπτα: 26-26, 63-49, 91-66, 118-90.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Miami Heat – Oklahoma City Thunder 118-90