Μπορεί να μην αποτελεί ομάδα που να συγκαταλλέγεται μέσα στις “διεκδικήτριες” της διοργάνωσης, αλλά οι New York Knicks, έδειξαν χθες πως είναι ικανοί να προκαλέσουν μεγάλους “πονοκεφάλους” σε καλές ομάδες.

Έτσι έγινε και στο παιχνίδι τους κόντρα στους Atlanta Hawks, τους οποίους κέρδισαν με 113-108 χάρη στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία στα τελευταία και πιο κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι νικητές είχαν σε πολύ καλό “φεγγάρι” τον Julius Randle, ο οποιος κατάφερε να φτάσει στους 28 πόντους, παίρνοντας ταυτόχρονα 16 ριμπάουντ και δίνοντας 9 ασίστ, ένα βήμα πριν από το “triple-double”. Επάξια δίπλα του στάθηκε και ο R.J. Barrett, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ σε ένα εξαιρετικό “double-double”.

Από την άλλη μεριά, οι Hawks που γνώρισαν μια “απρόσμενη ήττα” είχαν για ακόμη μια φορά σε καλή κατάσταση τον “συνήθη ύποπτο” Trae Young, ο οποίος “σταμάτησε” στους 31 πόντους με 14 ασίστ παράλληλα. Δίπλα του άξια στάθηκε ο De’Andre Hunter, σημειώνοντας 23 πόντους, όπως και ο John Collins με τους 18 πόντους που πρόσθεσε.

Από τα υπόλοιπα “αστέρια” της αναμέτρησης, για τους Knicks o Reggie Bullock “έμεινε” στους 7 πόντους, ο Elfrid Payton πρόσθεσε 14 πόντους και 5 ασίστ, και τέλος ο Austin Rivers πέτυχε 8 πόντους. Την ίδια ώρα όπου για την αντίπαλη ομάδα, τους Hawks, ο Clint Capela έκανε άλλο ένα “double-double” με 12 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Bogdan Bogdanovic κινήθηκε σε “ρηχά νερά” σημειώνοντας μόλις 3 πόντους σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-31, 58-54, 88-84, 108-113.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Atlanta Hawks – New York Knicks 108-113