Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι, οι Atlanta Hawks “ξέφυγαν” με τους 2 βαθμούς απέναντι στους Minnesota Timberwolves με 108-97. Για τρία δωδεκάλεπτα το παιχνίδι ήταν “κλειστό” και οι άμυνες “σφιχτές”.

Ωστόσο, τα “Γεράκια” με πρωταγωνιστή τον Hunter στο σκοράρισμα, αλλά και τον Young στη δημιουργία,στην τέταρτη περίοδο εμφανίστηκαν καλύτεροι, φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες σε άλλη μια νίκη.

Οι Hawks πλέον μετρούν 6 νίκες και 7 ήττες, ενώ οι “Wolves” έχουν ρεκόρ 3-9, βρισκόμενοι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Δυτική Περιφέρεια.

Για τους νικητές μάλιστα ξεχώρισε ο De’Andre Hunter, o oποίος σημείωσε 25 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ και έκανε 3 κλεψίματα. Άξιοι συμπαραστάτες του με “double-double” ήταν οι Clint Capela και Trae Young. Ο αθλητικός σέντερ σημείωσε 23 πόντους και “κατέβασε” 15 ριμπάουντ, ενώ ο εκρηκτικός γκαρντ πρόσθεσε 20 πόντους, μοιράζοντας παράλληλα και 13 ασίστ. Τέλος, με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσαν το ματς και ο Kevin Huerter με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά και ο John Collins με τους 15 πόντους που σκόραρε, τα 7 ριμπάουντ που μάζεψε, αλλά και τα 4 μπλοκς που έκανε.

Από την άλλη μεριά, η ομάδα από την Minnesota, είχε σε καλή βραδιά τον D’Angelo Russell, ο οποίος “σταμάτησε” στους 31 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, μοιράζοντας παράλληλα 7 ασίστ και κάνοντας επίσης 4 κλεψίματα. Πολύ θετική παρουσία είχε και ο Malik Beasley, με τους 15 πόντους που πρόσθεσε και τα 5 ριμπάουντ που πήρε, ενώ με διψήφιο αριθμό πόντων τελείωσε το ματς και ο “rookie” Anthony Edwards μετρώντας 12 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-25, 58-51, 78-71, 108-97. 

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε τα Highlights: 

Atlanta Hawks – Minnesota Timberwolves 108-97