Το ΝΒΑ ανακοίνωσε όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους για τα βραβεία της φετινής σεζόν. Και λέμε υπόλοιπους γιατί για τους Ελληνες οι κατηγορίες που μας ένοιαζαν περισσότερο ήταν εκείνες του MVP και του Καλύτερου Αμυντικού στις οποίες όπως σαν ενημερώσαμε νωρίτερα υποψήφιος είναι ο… δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οσο για τις υπόλοιπες κατηγορίες οι Bucks διεκδικούν άλλο ένα μεγάλο βραβείο (πέρα από αυτό του MVP και του Καλύτερου Αμυντικού, που κυνηγάει ο Giannis). Αυτή την φορά η ομάδα έχει εκπρόσωπό στην κατηγορία του Κορυφαίου Προπονητή της σεζόν, όπου υποψήφιος είναι ο head coach των «ελαφιών», Mike Budenholzer μαζί με τους  Billy Donovan (Thunder) και Nick Nurse (Raptors).

O Mike Budenholzer έχει ξαναπάρει αυτό το βραβείο το 2015 με την Atlanta και το 2019 με τους Bucks.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι στις άλλες κατηγορίες των βραβείων: Κορυφαίος 6ος Παίκτης: Montrezl Harrell, Dennis Schröder, Lou William. Πιο Βελτιωμένος Παίκτης: Brandon Ingram, Luka Dončić Bam Adebayo. Ρούκι της Χρονιάς: Kendrick Nunn, Ja Morant, Zion Williamson.

Το ΝΒΑ έχει αποφασίσει για τον τίτλο να ληφθούν τα πεπραγμένα των παικτών μέχρι την 11η Μαρτίου, οπότε και η σεζόν διακόπηκε προσωρινά λόγω του κορονοϊού.Να Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τους Lebron James και James Harden αποτελούν την 3άδα που θα δώσει τη μάχη για τον τίτλο του φετινού MVP του ΝΒΑ.

Ο Ελληνας παίκτης είναι υποψήφιος και για Καλύτερος Αμυντικός της φετινής χρονιάς. Εκεί θα δώσει σκληρή μάχη με τον Anthony Davis των Lakers και τον και Rudy Gobert των Utah Jazz.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

 

 

 

 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ο ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

 

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ

 

 

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΚΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ