Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, οι Philadelphia 76ers ταλανίζονται από την πανδημία του κορονοϊού, η οποία τους “στερεί” από το αποψινό (10/01) ματς τους κόντρα στους Denver Nuggets στο σύνολο 8 παίκτες.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς περνάει από…”χίλια κύματα” για να διεξαχθεί. Πιο συγκεκριμένα, οι Sixers δήλωσαν τραυματίες τους Joel Embiid και Ben Simmons και πλέον έχουν μείνει με 8 παίκτες οριακά, το επιτρεπτό όριο αθλητών για να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

Όπως φαίνεται ο Οργανισμός από τη Philadelphia θέλει την αναβολή του παιχνιδιού, αλλά η διοργανώτρια αρχή δεν φαίνεται να δίνει το “ελεύθερο” για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον σύλλογο των Sixers, o Joel Embiid ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση, ενώ ο Ben Simmons από πρήξιμο στο γόνατο.

Η αναβολή δεν έρχεται ούτε τώρα για τους Sixers, καθώς ο Mike Scott θα δηλωθεί κανονικά, έτσι ώστε η ομάδα του Doc Rivers να συμμετάσχει κανονικά με 8 παίκτες στη διάθεσή της. Υπενθυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Ο πολύπειρος coach Rivers έδειξε την αγανάκτησή του στα social media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως παίζει και με 7 παίκτες.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: