Ο Covid-19 συνεχίζει να θερίζει στο ΝΒΑ. Ο Harrison Barnes είναι το νέο θύμα του ιού. Ο 28χρονος παίκτης των Sacramento Kings παραδέχτηκε ότι «χτυπήθηκε» από τον κορονοϊό

O Harrison Barnes, αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι έχει προβληθεί από τον κορονοϊό. Από την άλλη, πάντως, τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, καθώς είναι «ασυμπτωματικός».

O Barnes δεν είχε πάει με τους Sacramento Kings στο Ορλάντο. Το τι είχε συμβεί το αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο παίκτης των Kings ανέβασε ένα μήνυμα στα social media στο οποίο παραδεχόταν ότι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σε τεστ που έκανε, αλλά είναι καλά στην υγεία του, καθώς ανήκει στην κατηγορία των «ασυμπτωματικών».

Αναλυτικά ο Αμερικανός παίκτης έγραψε: «Πριν την αναχώρηση της ομάδας την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα θετικός σε τεστ για τον Covid-19. Είμαι ως τώρα ασυμπτωματικός και τα πηγαίνω καλά. Βρίσκομαι σε καραντίνα, υπακούοντας στα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα είμαι εκεί μέχρι να… καθαρίσω και να είμαι έτοιμος για δράση.

Ελπίζω να ενσωματωθώ με την ομάδα στο Ορλάντο, όταν είναι εφικτό και ασφαλές αυτό. Μείνετε ασφαλής εκεί έξω».

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΝΒΑ, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα, αν βρεθεί όμως, αρνητικός στον ιό σε δυο συνεχόμενα τεστ.

Ο Harrison Barnes έπαιξε φέτος σε 64 ματς με τους Kings και είχε μέσο όρο 14,7 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ, σουτάροντας με 45,9% συνολικά και με 38,3% στα τρίποντα.

 

ΤΟ POST TOY HARRISON BARNES