Οι Portland Trail Blazers αγωνιζόμενοι με δυο σημαντικές απουσίες, αυτές των C.J. McCollum και Jusuf Nurkić, ηττήθηκαν με 125-104 κόντρα στους San Antonio Spurs.

Η ομάδα του Greg Popovic “πάτησε γκάζι” στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης και με εκπληκτική άμυνα έφτασαν στη νίκη, έχοντας 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και οι 4 από αυτούς μέτρησαν 20+ πόντους.

Έτσι, η ομάδα από το San Antonio ανέβηκε στο 8-6, το ίδιο ρεκόρ που μετράνε και οι Blazers πλέον.

Οι νικητές είχαν σε καλή βραδιά τον LaMarcus Aldridge, o oποίος σημείωσε 22 πόντους, όπως επίσης και τον Patty Mills που πρόσθεσε 21 πόντους με 5 εύστοχα σουτ τριών πόντων, όσους πόντους πρόσθεσε ο Rudy Gay, ο οποίος μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Παράλληλα, στους 20 πόντους “σταμάτησε” ο DeMar DeRozan, που έφτασε σε “double-double” μοιράζοντας ταυτόχρονα 11 ασίστ, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ.

Από την αντίπερα όχθη, οι Blazers είχαν σε “καλό φεγγάρι” τον ηγέτη τους Damian Lillard, ο οποίος “σταμάτησε” στους 35 πόντους, μετρώντας και 6 ασίστ, όντας ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο 
Rodney Hood, ο οποίος τελείωσε το ματς με 21 πόντους. Τέλος, ο Carmelo Anthony σημείωσε 14 πόντους, καθώς κινήθηκε σε “ρηχά νερά”.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-32, 54-59, 82-87, 104-125

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Δείτε τα Highlights: 

Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs 104-125