Για άλλους ο Jordan είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, για άλλους είναι ο Lebron. Όπως και να ‘χει πάντως, όταν αναφερόμαστε σε… «κόντρα» των δύο αυτών ονομάτων, ό,τι και να είναι αυτή, πρόκειται για κάτι που… διαβάζεται.

 

Όταν μιλάμε για το ποιος παίκτης είναι ο GOAT, τα επιχειρήματα του καθενός είναι διαφορετικά και η απάντηση θα είναι υποκειμενική. Στον διαγωνισμό όμως που θα «κονταροχτυπηθούν» οι δύο αυτοί τεράστιοι μπασκετμπολίστες θα είναι εκτός των 4 γραμμών του παρκέ και έχει να κάνει με την… τεκίλα!

 

Συγκεκριμένα, ο Michael Jordan και ο Lebron James θα συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό για την καλύτερη «τεκίλα ωρίμανσης» (Tequila Reposado), όπου το όνομα αυτού είναι «San Fransisco World Spirits Competition». Τα δύο «τοτέμ» είναι φιναλίστ σε αυτόν τον διαγωνισμό, όπου θα «κοντραριστούν» μαζί με άλλον έναν. Τρεις οι φιναλίστ δηλαδή, όλοι αντίπαλοι.

 

Στα του διαγωνισμού, για να πληροί τις προϋποθέσεις μια τεκίλα για να θεωρηθεί «tequila reposado», χρειάζεται να ωριμάζει τουλάχιστον για δύο μήνες, αλλά λιγότερο από έναν χρόνο.

Η τεκίλα του Jordan ωριμάζει 8 με 10 μήνες σε βαρέλια στα οποία κάποτε υπήρχε bourbon, ενώ κοστολογείται στα 114 δολάρια το μπουκάλι. Του «King James» ωριμάζει περίπου 6 μήνες σε βαρέλια βελανιδιάς, ενώ ξεκουράζεται σε βαρέλια κρασιού και κοστολογείται στα 51 δολάρια το μπουκάλι.

 

Φυσικά, με 3 φιναλίστ υπάρχει και η περίπτωση να μην κερδίσει κανείς απ’ τους δύο, ωστόσο τον Ιούνιο θα μάθουμε αν κάποιος απ’ τους δύο θα είναι νικητής, μιας και τότε θα βγουν τα τελικά αποτελέσματα.