Σε μια βραδιά όπου οι Brooklyn Nets σούταραν με 53% εντός πεδιάς, 41% από τη ζώνη του τριπόντου, αλλά και με 90% στις βολές, γίνεται αντιληπτό πως δύσκολα θα μπορούσαν να χάσουν ένα οποιοδήποτε αγώνα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα.

Έτσι, οι Golden State Warriors έμοιαζαν ανήμποροι ενώπιον των ορέξεων των φιλοξενούμενων, στην πρώτη επιστροφή του Kevin Durant στην έδρα της ομάδας, με την οποία κατέκτησε 2 πρωταθλήματα σε 3 εμφανίσεις σε τελικούς σε ισάριθμα χρόνια.

 

 

 

Ο ΚD ήταν άστοχος με 8-19 σουτ εντός πεδιάς, αλλά και 1-6 τρίποντα, αλλά οι συμπαίκτες του ήταν εκεί για αυτόν, αφού συνολικά 5 εξ αυτών έφτασαν σε διψήφια νούμερα πόντων, 4 σκόραραν 15+, ενώ 8 πέτυχαν 8+ πόντους, σε μια βραδιά ύμνο στην επιθετική ραψωδία!

Ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο James Harden, που τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, 8 ριμπάουντ, 16 τελικές πάσες, 3 κλεψίματα και 1 τάπα, ενώ οι Χ factors Bruce Brown και Joe Harris πρόσθεσαν ακόμα 33 πόντους (18 και 15).

Από πλευράς Warriors, o Stephen Curry πέτυχε 27 πόντους με 10-19 σουτ -αλλά και 2-9 τρίποντα- και μαζί με τον Draymond Green που άγγιξε το triple double για ακόμα ένα παιχνίδι -το πρώτο που δε φτάνει τις 10 τελικές πάσες ως center φέτος- με 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

 

Δείτε τις κορυφαίες φάσεις του αγώνα: