Με την κλεψύδρα των καλών Free Agents στη φετινή αγορά να αδειάζει σιγά σιγά και τα ρόστερ των ομάδων να γεμίζουν όλο και πιο ασφυκτικά, δεν έχουμε έντονη δράση στο ΝΒΑ τελευταία αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των 30 συλλόγων. Ωστόσο, σήμερα (6/7) τα ξημερώματα είχαμε αρκετές ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο παζάρι της Free Agency.

Αναλυτικά όλες οι κινήσεις της ημέρας (6/7):

* Έπειτα από 4 χρόνια στη Βοστόνη, ο Grant Williams μεταβαίνει με Sing n Trade Στους Dallas Mavericks αντί 2 picks δεύτερου γύρου. Στο Trade συμμετείχαν και οι San Antonio Spurs που απέκτησαν από τους γείτονες Mavs τον Reggie Bullock αλλά και ένα pick πρώτου γύρου για το 2030 δίνοντας δύο picks δεύτερου γύρου.

* Την τρίτη ομάδα της καριέρας του βρήκε εδώ και μερικές ώρες ο MO Bamba, με τον απόφοιτο του Texas, λίγες μόλις μέρες μετά το διαζύγιό του με τους Los Angeles Lakers, να υπογράφει με τους Philadelphia 76ers του Joel Embiid για τη φετινή χρονιά.

* Παρελθόν αποτελεί από τους New Orleans Pelicans o πολύπειρος Garrett Temple, ό οποίος για οικονομικούς λόγους κόπηκε από την ομάδα της Λουιζιάνα λίγες ώρες πριν το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν (5 εκ. δολ.) γίνει εγγυημένο.

* Λίγες ώρες πριν γεμίσουν για τα καλά τα φτερά τους με τον Grant Williams, οι Dallas Mavericks έκλεισαν και τον Matisse Thybulle, restricted free agent των Portland Trail Blazers. Οι οικονομικές απολαβές του δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά οι Blazers έχουν περιθώριο μόλις δύο ημερών για να μαρσάρουν την προσφορά των Τεξανών.