Mε τεράστια…άνεση επικράτησαν των Rockets οι Sixers, καθώς τους έκαναν ό,τι ήθελαν και κέρδισαν με το εμφατικό 96-134.

Η ομάδα του Τορόντο είχε το μυαλό της στη σειρά με τους Brooklyn Nets ενώ οι Nuggets περιμένουν τη… δική τους στη σειρά κόντρα στη Utah.

Ενδιαφέρον ενόψει του τελευταίου τους αγώνα για την regular season δεν υπήρχε ωστόσο εκείνοι που είχαν πάρει λίγο πιο… σοβαρά το ματς ήταν οι Paul Watson (22π., 6ριμπ., 4/6τρ.) και Stanley Johnson (23π., 6ασ., 4ριμπ.) με αποτέλεσμα οι Raptors να κερδίσουν το παιχνίδι.

Απο την πλευρά των ηττημένων,ο Malone έδωσε λίγο χρόνο συμμετοχής στους βασικούς του παίκτες, με τους Dozier και Morris να έρχονται από τον πάγκο και να σημειώνουν από 20 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Στην παράταση οι Κλίπερς, τρομερή εμφάνιση του Μαν (vid)

Οι Clippers αν και συνάντησαν ιδιαίτερη δυσκολία, κατάφεραν στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης να επικρατήσουν των Thunder με 107-103.

Διόλου…εύκολο ήταν το παιχνίδι των Clippers με τους Thunder, με την ομάδα του Los Angeles να χρειάζεται τελικά τη παράταση για να κερδίσει με 107-103, μιας και η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη (87-87).

Τεράστια εμφάνιση  για τους Clippers πραγματοποίησε ο Munn που σημείωσε 25 πόντους και πήρε 14 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Coffey που έβαλε 21 πόντους.

Οι Thunder που ήταν αξιόμαχοι, είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Dialo με 27 πόντους κι 11 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Schroeder με 17 πόντους.

Νικάνε ακόμα και χωρίς….κίνητρο οι Ράπτορς

Οι Toronto Raptors επικράτησαν των Nuggets με 117-109, σε ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες ήταν…αδιάφορες.

Η ομάδα του Toronto είχε το μυαλό της στη σειρά με τους Brooklyn Nets ενώ οι Nuggets περιμένουν τη… δική τους στη σειρά κόντρα στη Utah.

Ενδιαφέρον ενόψει του τελευταίου τους αγώνα για την regular season δεν υπήρχε ωστόσο εκείνοι που είχαν πάρει λίγο πιο… σοβαρά το ματς ήταν οι Paul Watson (22π., 6ριμπ., 4/6τρ.) και Stanley Johnson (23π., 6ασ., 4ριμπ.) με αποτέλεσμα οι Raptors να κερδίσουν το παιχνίδι.

Απο την πλευρά των ηττημένων,ο Malone έδωσε λίγο χρόνο συμμετοχής στους βασικούς του παίκτες, με τους Dozier και Morris να έρχονται από τον πάγκο και να σημειώνουν από 20 και 16 πόντους αντίστοιχα.