Το θέαμα στην αρχή της νέας αγωνιστικής σεζόν στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ παραμένει πλούσιο με θεαματικά καρφώματα, blocks και “εμπνεύσεις”.

Την κορυφή του χθεσινοβραδινού Top-10 κατέκτησε ο σέντερ των Utah Jazz, Rudy Gobert με ένα θεαματικό “poster” κάρφωμα μπροστά στον Mike Muscala στη νίκη της ομάδας του επί των Oklahoma City Thunder με 110-109.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο με τις 10 καλύτερες φάσεις της βραδιάς βρίσκονται οι τρομερές “πτήσεις” από τον Tale στην ήττα των Houston Rockets από τους Denver Nuggets, τον “King” LeBron James στην ήττα των Los Angeles Lakers από τους Portland Trail Blazers, όπως και του Rudy Gobert στη νίκη των Jazz κόντρα στους Thunder.

Παράλληλα, υπάρχουν και εκπληκτικά blocks από τους Derrick Jones Jr, LeBron James, ο οποίος “ανταπέδωσε” την τάπα στον προαναφερθέντα φόργουορντ των Blazers, Gorgui Dieng στη νίκη των Memphis Grizzlies επί των Brooklyn Nets, την “απάντηση” του Deandre Jordan στο ματς αυτό, αλλά και το τρομερό “στοπ” του Bol Bol με τα δυο χέρια στο ταμπλό για τους Nuggets.

Απολαύστε το Top-10 της χθεσινής βραδιάς στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ: