Οι  Chicago Bulls  έδωσαν Two-Way συμβόλαιο  στον Κώστας Αντετοκούνμπο και τον κράτησαν στην ομάδα τους.

Παίκτης των Bulls και επίσημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής (14/10) ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς η ομάδα του Σικάγο ανακοίνωσε πως πρόσφερε Two-Way Contract στον 24χρονο ψηλό που δοκιμάστηκε στο training camp και στην preseason.

Ο Αντετοκούνμπο θα είναι μέλος των Ταύρων στο ρόστερ της κανονικής περιόδου και αν παραμείνει σε αυτό το status, θα μπορεί να συμμετάσχει σε έως 50 αγώνες της regular season. Στη συνέχεια, αν οι Bulls θεωρήσουν ότι τον χρειάζονται και στα playoffs, θα πρέπει να μετατρέψουν το συμβόλαιό του σε εγγυημένο έως το τέλος της χρονιάς.

Αν ο Κώστας Αντετοκούνμπο μείνει σε αυτή τη συμφωνία, θα εισπράξει 502 χιλιάδες δολάρια.

Πέρα από την υπογραφή του Κώστα Αντετοκούνμπο, έχουμε και την πρόθεση προσθήκης του  άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Okaro White. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Danie Greenberg, η ομάδα του Σικάγο κινείται για την προσθήκη του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.

Ο Whit έχει και στο παρελθόν αγωνιστεί στο ΝΒΑ, αφού έχει φορέσει τις φανέλες των Miami Heat και Washington Wizards και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο», σε μια κίνηση-έκπληξη από την πλευρά των Bulls.

Σύμφωνα με τον Greenberg, οι «Ταύροι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Okaro White,  που θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας του Billy Donovan.

Πληροφορίες από την Αμερική αναφέρουν ότι  το deal ανάμεσα σε Bulls και Okaro White έχει «κλειδώσει» με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία.

Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς της συμφωνίας των δύο πλευρών, ωστόσο το συμβόλαιο που αναμένεται να πάρει ο White είναι Exhibit 10, καθώς οι «ταύροι» έχουν ήδη συμπληρώσει τις 15 θέσεις των εγγυημένων συμβολαίων ενόψει της νέας σεζόν, ενώ για τις θέσεις two-way ο Κώστας Αντετοκούνμπο και ο Malcolm Hill έχουν ήδη τις θέσεις.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Bulls και White έχει ως… ορίζοντα την θυγατρική ομάδα του franchise, τους Windy City Bulls, head coach της οποίας είναι ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού,Henry Domercant.

 

Το ποσό που θα λάβει, μάλιστα ο Okaro White από την συμφωνία του με τους Bulls, ανέρχεται στα 1,9 εκ. δολάρια!