Άτυχος για ακόμα μια φορά στάθηκε τους τελευταίους μήνες ο Aleksej Pokusevksi, ο οποίος υπέστη νέο τραυματισμό κατά την περίοδο της off-season και της προετοιμασίας του για την επόμενη χρονιά στο ΝΒΑ.

Για την ακρίβεια, ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού χτύπησε άσχημα το δεξί του βραχιόνιο οστό με αποτέλεσμα να μείνει ξανά εκτός αγωνιστικής δράσης -αυτή τη φορά για περισσότερο από ένα μήνα, με τον Joe Mussatto, δημοσιογράφο εκ των ΗΠΑ, να τονίζει πως η περίοδος επιστροφής του λογίζεται από 4 μέχρι 6 βδομάδες…

Κατά τη φετινή σεζόν, ο Σέρβος αθλητής πρόλαβε να αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμών μονάχα σε 34 ματς στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Oklahoma City Thunder γράφοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 20 περίπου λεπτά παρουσίας κατά μέσο όρο.

Η επόμενη σεζόν (2023-2024) ισοδυναμεί με την τελευταία χρόνια του τρέχοντος συμβολαίου του, με τον Pokusevksi να ετοιμάζεται να βάλει στο λογαριασμό του ακόμα πέντε εκ. δολ. εφόσον η Team Option του ενεργοποιηθεί από τους Thunder.