Ο Kyrie Irving μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του απ’ τη Νέα Υόρκη!

 

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο «Uncle Drew» ζήτησε άδεια απ’ τους Brooklyn Nets να γίνει ανταλλαγή, την οποία και πήρε απ’ την ομάδα της Νέας Υόρκης, με τον Αμερικανό γκαρντ να ψάχνει πια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για να μεταφερθεί μέσω sign and trade.

Βέβαια, οι Nets δεν του έδωσαν την άδεια… «δωρεάν», αφού έβαλαν μια προϋπόθεση σε αυτήν. Συγκεκριμένα, ενημέρωσαν τον ίδιο τον Irving πως δε θα δεχτούν ανταλλαγή του παίκτη με τον Russel Westbrook, κάτι που φυσικά δυσκολεύει το έργο του να βρει ομάδα.

Πάντως, πριν μερικές ώρες ο Adrian Wojnarowski έκανε γνωστό το ενδιαφέρον των Lakers για τον «άσσο» των Nets, με την ομάδα του Λος Άντζελες να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Ωστόσο, η προϋπόθεση με τον Westbrook αναγκάζει τους «Λιμνανθρώπους» να ψάξουν… ψύλλους στ’ άχυρα ώστε να βρουν το σωστό πακέτο ν’ ανταλλάξουν με τον Irving.

Μένει πλέον μόνο να δούμε πώς θ’ αντιδράσει ο Kevin Durant με την ενδεχόμενη αποχώρηση του «Ankletaker», με τις πιθανότητες αποχώρησης και του «KD» πια ν’ αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.