Με τον Kevin Durant να υλοποιεί την ίσως κορυφαία ατομικά του εμφάνιση σε Playoffs, οι Brooklyn Nets σόκαραν τους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο -που είχαν προηγηθεί μέχρι και με 17 πόντους (δις) αλλά και 16 στο ημίχρονο- και ανέκτησαν το προβάδισμα στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά της ανατολικής περιφέρειας (3-2).

Ο σπουδαίος KD μέτρησε 49 ολόκληρους πόντους με 23 σουτ, 17 ριμπάουντ και 10 τελικές πάσες, την ίδια στιγμή που δε βγήκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο από το παρκέ!
Ταυτόχρονα, εξαιρετικοί ήταν και οι έμπειροι ρολίστες Jeff Green (27 πόντοι, 7-8 τρίποντα) και Blake Griffin (17 πόντοι, 3 ριμπάουντ), ενώ ο James Harden -στην πρώτη του ουσιαστικά εμφάνιση στη σειρά- ήταν ανέτοιμος και έμεινε στους 5 πόντους (1-10 σουτ), τα 6 ριμπάουντ και τις 8 ασίστ.

 

 

 

 

Από την άλλη μεριά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέτρησε 34 πόντους και ήταν ξανά ο κορυφαίος παίκτης των “Ελαφιών“, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση βρέθηκαν και οι έτεροι δύο του Big 3, Khris Middleton και Jrue Holiday, με 35 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ αντίστοιχα.

 

 

 

Έτσι, σε μια μέρα που οι Bucks σούταραν με 49% από το παρκέ, 41% από το τρίποντο, είχαν 5 διψήφιους σκόρερ και μόλις 12 λάθη κατάφεραν να χάσουν τεράστιες διαφορές και ίσως και τη σειρά…

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.