Ο Kevin Durant είναι ένας από τους πιο απίθανους παίκτες του ΝΒΑ και -παρότι έχασε όλη την περσινή σεζόν εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα που αποκόμισε στους Τελικούς του 2019 κόντρα στους Toronto Raptors- φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά ακόμα και στη συζήτηση του MVP.

Ωστόσο, ένας νέος τραυματισμός -στον καρπό αυτή τη φορά- του έχει στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με τη φανέλα των Brooklyn Nets και τους άλλους δύο σπουδαίους συμπαίκτες του, τους Kyrie Irving και James Harden, από την 13 ημέρα του περασμένου Φεβρουαρίου, δηλαδή πριν από περίπου δύο ολόκληρους μήνες.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε εν μέρει ο προπονητής της ομάδας και υποψήφιος Hall Of Famer, Steve Nash, o KD αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αυτή τη βδομάδα σίγουρα, ενώ υπάρχει τρανή πιθανότητα να προλάβει και το σημερινό ντέρμπι της Νέας Υόρκης, με τους τοπικούς Knicks. Βέβαια, δεν είναι ακόμα τελείως έτοιμος και αν αγωνιστεί σήμερα θα είναι εξαιτίας του χαρακτήρα νέμεσις και τίσις του αποψινού ματς.

Φέτος, μετράει 29 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά 36 αγωνιστικά λεπτά, την ίδια στιγμή που σουτάρει με 52% εντός πεδιάς, 43% στο τρίποντο και 87% από τη γραμμή των βολών.