Σημαντικές είναι οι αλλαγές που πραγματοποιούνται το φετινό καλοκαίρι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τις ομάδες του NBA να έρχονται σε συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης, Nike, προκειμένου να τις «ντύσει» ομάδες ενόψει της νέας χρονιάς. Ήδη πολλές ομάδες έχουν φέρει στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις τους και μία χαρακτηριστική διαφορά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, όταν και το ντύσιμο των ομάδων είχε αναλάβει η Adidas, είναι το γεγονός πως τόσο στην φανέλα όσο και στο σορτς των ομάδων υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας.

Όλων; Όχι ακριβώς. Οι Σαρλότ Χόρνετς αποφάσισαν φέτος να κάνουν τη διαφορά και να απέχουν από την κοινή συμφωνία που έχουν όλες οι ομάδες του NBAμεταξύ τους. Η ομάδα του Μάικλ Τζόρνταν αποφάσισε να ντυθεί με τον… Μάικλ Τζόρνταν. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Σαρλότ δεν συμφώνησε με την Nike και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάικλ Τζόρνταν, αποφάσισε να ντύσει την ομάδα του με τα προϊόντα της εταιρείας του, την AirJordan.

Μάλιστα, χαρακτηριστικά στις νέες εμφανίσεις των Χόρνετς εμφανίζεται το λογότυπο της εταιρείας του «Jumpman», με τον θρύλο του μπάσκετ που έφερε ακόμα πιο κοντά το άθλημα στον κόσμο, να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του μπάσκετ με έναν άλλο τρόπο βέβαια.