Την απόφαση να ανανεώσουν την παρουσία του Aaron Gordon πήραν το βράδυ της Τρίτης (14/9) οι Denver Nuggets, που έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός PF/ SF θα παραμείνει για ακόμα 4 χρόνια στο Colorado αντί 92 εκ. δολ., με τους Nuggets να συναθροίζουν μια πολύ αθλητική και ψηλή ομάδα γύρω από τον Nikola Jokic.
Ουσιαστικά, το νέο αυτό συμβόλαιο θα του χαρίσει 23 εκ. δολ. ετησίως, σε μια αρκετά τρανή οικονομικά συμφωνία για έναν παίκτη με περιορισμένο ρόλο επιθετικά και μια όποια «αδιαφορία» αμυντικά.

Πέρυσι, εμφανίστηκε σε 25 ματς με την αρμάδα του Denver μετρώντας 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 συνολικά κλεψίματα και τάπες ανά 26 αγωνιστικά λεπτά, ενώ στα Playoffs ήταν ακόμα καλύτερος επιθετικά με 11 πόντους (43% ευστοχία), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Τέλος, υπενθυμίζεται το γεγονός πως είχε φτάσει στο contending project της παρέας του Σέρβου MVP στην trade deadline, όταν παραχωρήθηκε σε αυτήν από τους Orlando Magic -αντί των Gary Harris και RJ Hampton-, στους οποίους είχε περάσει 6.5 χρόνια, αριθμώντας 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 33 λεπτά συμμετοχής.