Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 12 πόντους χάρις σε ένα τεράστιας σημασίας τρίποντο του Caleb Martin 03.39 πριν το τέλος, οι Denver Nuggets έβγαλαν τη δική τους αντίδραση κόντρα στους… άνετους Miami Heat.

Έτσι, σκοράροντας 4 φορές σε 5 επιθέσεις αλλά και τρία τρίποντα σε αυτό το διάστημα με τους Jamal Murray και Aaron Gordon έφτασαν μέσα σε 2.5 περίπου λεπτά ακόμα και στο -3 (106-109).

Δύο εύστοχες βολές του Bam Adebayo, ένα καλάθι του Nikola Jokic από κοντά και ένα άστοχο δύσκολο τρίποντο του Jimmy Butler διατήρησαν την απόσταση εντός τρίποντου (108-111) με 15″ περίπου να απομένουν για το φινάλε, με τον Murray να κατεβάζει τη μπάλα, τους Heat να αλλάζουν αμέσως πετώντας τον Butler πάνω του με αποτέλεσμα ο Καναδός να μην καταφέρει να ευστοχήσει στο μεγαλύτερο σουτ της καριέρας του και να στείλει το ματς στην παράταση.

Για την ιστορία, μέχρι και αυτήν τη φάση ο Murray μετρούσε 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 10 ασίστ, την ίδια στιγμή που εκτελούσε με 7-14 εντός πεδιάς αλλά και 3-7 από την περίμετρο.

 

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί: