Πέμπτη φετινή αναμέτρηση, πέμπτη νίκη για τους Boston Celtics, οι οποίοι στην ιστορική βραδιά του Jayson Tatum, που κατάφερε να γίνει ο νεότερος παίκτης στην πλούσια ιστορία της ομάδας του που φτάνει το φράγμα των 10.000 πόντων στην καριέρα του, πέρασαν από την έδρα Brooklyn Nets χάρις σε μια πολύ καλή 4η περίοδο κάνοντας το 5/5. Οι Κέλτες εξακολουθούν να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα, οι Los Angeles Lakers επανήλθαν στην… πραγματικότητα χάνοντας με χαρακτηριστική άνεση από τους Magic στο Orlando παρά το παραλίγο τριπλ νταμπλ του Anthony Davis, ενώ στο μεγαλύτερο βάσει ονομάτων ντέρμπι της ημέρας οι Philadelphia 76ers έχοντας πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές λύγισαν και τους Phoenix Suns στο δρόμο για την τέταρτη διαδοχική τους επιτυχία.

Τέλος, Houston Rockets, Atlanta Hawks και Minnesota Timberwolves έφτασαν σε εύκολες και διψήφιες νίκες, ενώ οι Charlotte Hornets άντεξαν στην πίεση των Pacers περνώντας από την Indiana με την ελάχιστη δυνατή διαφορά.

 

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων του Σαββάτου (4/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Κυριακής (5/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.

 

Tags:
ΝΒΑ