Σημαντική απώλεια του ροζ φύλλου για τους Milwaukee Bucks στο Σικάγο. Τα Ελάφια, αν και είχαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πολύ καλή βραδιά με 26 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ για πέντε λάθη, 2 κλεψίματα αλλά και 5 μπλοκ πάρα τα πέντε φάουλ του και τον Damian Lillard… διπλό με 18 πόντους και 13 ασίστ σε 37 καλάθια λύγισαν από τους τοπικούς Bulls στην παράταση με 120-113. Το γειτονικό ντέρμπι οδηγήθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο έπειτα από τρίποντο του Alex Caruso στην εκπνοή, με τους Nikola Vucevic, Ayo Dosumnu και Coby White με μεγάλα καλάθια εκεί να καθαρίζουν το παιχνίδι για τους οικοδεσπότες που έπαιξαν δίχως τους DeMar DeRozan και Zach LaVine.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς ξεχωρίζει σίγουρα η νέα βαριά ήττα που γνώρισαν οι Los Angeles Lakers, αυτήν τη φορά από τους Thunder, οι οποίοι λύγισαν με 133-110 στην Οκλαχόμα μην έχοντας απάντηση ούτε στους 31 πόντους / 7 ασίστ του Shai Gilgeous Alexander ούτε στους 54 πόντους με 37 σουτ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στην ρακέτα τους. 3 λεπτά ο Aleksej Pokusevksi, DNP o Vasilije Micic.

Από εκεί και πέρα, οι Miami Heat απάντησαν στους 44 πόντους / 10 ασίστ του Tyrese Haliburton με 36 πόντους του Jimmy Butler, 38-45 βολές αλλά και 142 πόντους συνολικά στο δρόμο για την 11η νίκη τους, οι Golden State Warriors κέρδισαν πολύ πιο εύκολα στο τέλος τους Los Angeles Clippers από αυτό που δείχνει το 120-114 βάζοντας 15 τρίποντα και παίρνοντας 45+ πόντους από τους Stephen Curry και Klay Thompson, ενώ την ίδια πίσω από φοβερές εμφανίσεις των Trae Young και Terry Rozier III Atlanta Hawks και Charlotte Hornets άλωσαν το San Antonio και το Brooklyn, αντίστοιχα.

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων της σημερινής ημέρας (30/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (1/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.

 

Tags:
ΝΒΑ