Luka Magic και κόντρα στους Utah Jazz. Ο Σλοβένος γκαρντ απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου ακόμα και δίχως να πιέζεται κάνοντας τριπλ νταμπλ ήδη από το πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Μορμόνους. Μάλιστα, γράφοντας 40 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ στην άνετη νίκη με 50 πόντους διαφορά των Dallas Mavericks προσπέρασε τον Larry Bird στα συνολικά τριπλ νταμπλ φτάνοντας πια τα 60 στην καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, βίοι αντίθετοι για τον Nikola Jokic, ο οποίος στην ήττα των Denver Nuggets από τους Los Angeles Clippers, και πάρα το τριπλ νταμπλ της τάξης των 22 πόντων, 15 ριμπάουντ και 10 ασίστ, έχασε 23 ολόκληρα σουτ με αποτέλεσμα να δώσει με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στην ομάδα του ΛΑ να βρει την 10η φετινή της νίκη.

Από εκεί και πέρα, οι Golden State Warriors τα… χρειάστηκαν κόντρα στους μίσους Portland Trail Blazers αλλά στο τέλος με clutch Stephen Curry και Klay Thompson πήραν τη 10η νίκη τους, ενώ την ίδια στιγμή τόσο οι Philadelphia 76ers όσο και οι Memphis Grizzlies χρειάστηκαν τους 50 και 49 πόντους, αντίστοιχα, των Joel Embiid και Desmond Bane για να αλώσουν την Washington και το Detroit, αντίστοιχα.

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων της σημερινής ημέρας (7/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (8/12) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.

 

 

Tags:
ΝΒΑ