Μια από τις καλύτερες βραδιές του μέχρι στιγμής στα παρκέ του ΝΒΑ για τον Σάσα Βεζένκοβ δεν έφτανε για τους Sacramento Kings, οι οποίοι γνώρισαν εύκολα τη βαριά ήττα από τους Los Angeles Clippers με 117-131 σε back to back για τους ίδιους παιχνίδι. Από πλευράς του τουλάχιστον, ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν εξαίρετος μετρώντας 13 πόντους με 5-7 σουτ και 4-6 τρίποντα αλλά και 5 ριμπάουντ σε 24 λεπτά παρουσίας, διάστημα κατά το οποίο έκανε καλύτερη την ομάδα του κατά 6 πόντους.

 

 

Ταυτόχρονα, στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψαν μετά τη βαριά ήττα με 44 πόντους διαφορά στη Philadelphia οι Los Angeles Lakers, οι οποίοι ξέσπασαν με 133-107 στο Detroit και την έδρα των Pistons, που πια μετρούν 15 ήττες στη σειρά. Η τριάδα των Anthony Davis (28 πόντοι, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 τάπες, ένα κλέψιμο), LeBron James (25 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ) και D’ Angelo Russell (35 πόντοι, 5-7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ) έκανε όλη τη δουλειά για τους Λιμνανθρώπους, που πλέον ανέβηκαν στο 11-8.

Από εκεί και πέρα, στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση οι Nikola Jokic και Jamal Murray συνεργάστηκαν μεταξύ τους για 48 πόντους, 16 ριμπάουντ και 21 ασίστ βοηθώντας τους εν ενεργεία πρωταθλητές Denver Nuggets να κάμψουν την αντίσταση των Houston Rockets, οι Orlando Magic, Memphis Grizzlies και New Orleans Pelicans υπερασπίστηκαν τα σπίτια τους κόντρα σε Washington Wizards, Utah Jazz και δίχως Joel Embiid Philadelphia 76ers ενώ οι Phoenix Suns έχασαν έδαφος στον Καναδά.

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων της σημερινής ημέρας (29/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της αυριανής ημέρας (30/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.