Δεύτερο σερί ματς χωρίς τον Damian Lillard, δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Milwaukee Bucks. Τα Ελάφια έχασαν έδαφος στο Orlando κόντρα στους αισθητά βελτιωμένους φέτος Magic της εξαιρετικής τετράδας των Jalen Suggs (20 πόντοι, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Mo Wagner (19 πόντοι, 7-9 δίποντα, 4 ριμπάουντ), Franz Wagner (24 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και Paolo Banchero (26 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ) λυγίζοντας με 97-112. Δεν έφτανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που τελείωσε το εν λόγω ματς με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ αλλά και 6 αθροιστικά κλεψίματα και τάπες. Πώς να φτάσει όταν οι υπόλοιποι τα έσπασαν από κάθε μήκος και πλάτος του παρκέ κολλώντας στο 42% εντός πεδιάς αλλά και στο 32% από την περίμετρο.

Από εκεί και πέρα, με την τετράδα των Donovan Mitchell, Caris Levert, Evan Mobley και Darius Garland να γράφουν 81 πόντους και τον Max Strus να προσθέτει ακόμα 16 πόντους με 2-3 τρίποντα οι Cleveland Cavaliers πέρασαν από την έδρα των Golden State Warriors για πρώτη φορά από το θρυλικό Game 7 των Τελικών του 2016 αλλά και για πρώτη φορά από το νέο τους γήπεδο.

Παράλληλα, νέες νίκες στα της Ανατολής τόσο για τους Boston Celtics όσο και για τους Miami Heat που λύγισαν τους Toronto Raptors και τους Atlanta Hawks, αντίστοιχα, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Jayson Tatum – Jaylen Brown από τη μια μεριά με 56 κοινούς πόντους και τους Bam Adebayo – Jaime Jaquez με 46 πόντους, 20 ριμπάουντ αλλά και 8 τελικές πάσες αθροιστικά.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων του Σαββάτου (11/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της Κυριακής (12/11) πατώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη σε Δύση και Ανατολή πατώντας ΕΔΩ.

 

Tags:
ΝΒΑ