Ο Steph Curry αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ αρχικά ολόκληρου του ΝΒΑ και των καλύτερων ηγετών της ομάδας των Golden State Warriors στην ιστορία τους. Ο 3 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τη φανέλα των “Πολεμιστών” έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δηλώνει παρών όταν η ομάδα τον χρειάζεται και η μπάλα “καίει” στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Steph Curry μέχρι στιγμής στην καριέρα του στο ΝΒΑ μετράει 23,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 6,6 ασίστ, έχοντας μάλιστα και 43,5% μ.ο. στα σουτ τριών πόντων σε συνολικά 699 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. 

Μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια ο Steph μετράει με τους Golden State  Warriors και τον Steve Kerr στο τιμόνι τους, 3 πρωταθλήματα ΝΒΑ το 2015, το 2017 και το 2018. Επιπρόσθετα, μετράει 2 MVP το 2015 και την επόμενη χρονιά, 5 εμφανίσεις σε All Star Game, πρώτος στα κλεψίματα το 2016 και αρκετά ακόμα ατομικά κατορθώματα όσον αφορά τον τομέα του σκοραρίσματος.

Το ΝΒΑ θυμήθηκε τις καλύτερες φάσεις του ηγέτη των Warriors τα τελευταία 5 χρόνια και δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

Δείτε το εν λόγω βίντεο: