Το ρεκόρ 3-19, το χειρότερο στην ιστορία των Λέικερς ως ξεκίνημα σεζόν, δεν χαλάει τη διάθεση κανενός στο Λ.Α.. Οι «Λιμναίοι» ηττήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/12) στη Μινεσότα, στην παράταση, όμως το κλίμα δεν παραμένει καλό μόνο για το farewell tour του Κόμπι Μπράιαντ. Αλλά υπάρχει κέφι και στο παρκέ κατά την διάρκεια των αγώνων και στις προπονήσεις.

Την ώρα που παιζόταν ο αγώνας με τους Γουλβς, ο Λου Ουίλιαμς, μάλλον ενήργησε ως… υποψήφιος δήμαρχος. Έστω κι αν είναι περισσότερο γνωστός για τον περσινό τίτλο του 6ου καλύτερου παίκτη ή για το ότι έχει δεσμό με… δύο γυναίκες ταυτόχρονα. Κόντρα στους «Λύκους», δεν δίστασε να πιάσει την κουβέντα με οπαδούς των στη γωνία του γηπέδου, κι ενώ όλοι νόμιζαν πως περιμένει πάσα για να σουτάρει!

Ένα άλλο σουτ επιχείρησε ο ρούκι συμπαίκτης του, Ντι’Άντζελο Ράσελ. Ο Αμερικανός γκαρντ, Νο2 στο ντραφτ του Ιουνίου, οδήγησε μεν το ματς στην παράταση με καλάθι στα 4′ (και αποθεώθηκε από τον Κόμπι)!, όμως έγινε θέμα και για μία άλλη προσπάθεια στην προπόνηση, την παραμονή του ματς. Ο Ράσελ έκανε ασκήσεις και άρχισε έναν διαγωνισμό περί… μίμησης του fadeaway σουτ του Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο πέτυχε μεν, όμως έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο airball!!!