Ο Κevin Durant αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν από τους καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Ο τραυματισμός του όμως πέρσι με τη φανέλα των Golden State Warriors τον έχει φέρει αρκετά “πίσω” και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί φέτος. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός του χαρίσματος που διαθέτει στο σκοράριρμα και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων μέσα στο παρκέ. Ο “K.D.” όμως έχει κερδίσει τον σεβασμό και εκτός παρκέ, στο…δρόμο!

Το καλοκαίρι του 2011 και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, ο σταρ τότε των Oklahoma City Thunder Kevin Durant είχε αποφασίσει να συμμετάσχει στο «Rucker Park» του Χάρλεμ, έτσι ώστε να αποδείξει σε όλους την αξία του. Εκείνος είχε φτάσει στο γήπεδο νωρίτερα απ’ότι έπρεπε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον καλέσουν για φαγητό. Λίγη ώρα μετά το φαγητό, ακολουθούσε το παιχνίδι. Εκεί ο Kevin Durant δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Σημείωσε 66 πόντους, σε μια αξέχαστη βραδιά για όλους. Κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Σκόραρε με 2 και 3 αντιπάλους πάνω του, κάτι το οποίο γνωρίζει να κάνει πολύ καλά. 

Ο κόσμος που είχε βρεθεί στο γήπεδο είχε φανατιστεί με τον ίδιο τον “K.D.” και φώναζε δυνατά το όνομά του. Τη στιγμή που σημείωσε το τελευταίο καλάθι του αγώνα ο Durant, ο κόσμος έτρεξε μέσα στο γήπεδο να πανηγυρίσει μαζί του και να εκθειάσει τον αστέρα του ΝΒΑ. Βεβαίως, ο Durant δεν έφυγε τόσο εύκολα από εκεί, καθώς στο Χάρλεμ δεν είναι και πολύ εύκολο να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι και όλοι ήθελαν να χτυπήσουν τον σταρ των OKC για αυτά που τους είχε κάνει στο γήπεδο μέσα.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με τη βραδιά του Durant στο Rucker Park: