Ο ιδιοκτήτης των Golden State Warriors Joe Lacob σε συνέντευξή του στο “Τhe Athletic” αρχικά αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Kevin Durant από την ομάδα αλλά και στον τραυματισμό του Αμερικανού σταρ στο 5ο παιχνίδι των τελικών κόντρα στους Toronto Raptors. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην άφιξη του Andrew Wiggins από τους Minnesota Timberwolves και στους στόχους της ομάδας για αυτόν.

Δείτε τι είπε αρχικά για τον Kevin Durant:

“Είναι περίεργο αυτό που θα πω, αλλά το γεγονός ότι αποχώρησε ίσως είναι καλό τελικά. Προφανώς και θέλω το καλύτερο για την καριέρα του και να περνάει καλά. Αισθάνθηκε προφανώς ότι δεν ήταν σωστό να μείνει. Δεν ένιωθε άνετα. Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί. Αλλά για οποιοδήποτε λόγο προχώρησε.

Φέτος όμως δεν θα έπαιζε, ήταν τραυματίας και θα είχαμε ένα τεράστιο μπάτζετ. Ίσως να ήταν καλύτερα (σ.σ που έφυγε). Μπορέσαμε έτσι να ξεκινήσουμε να χτίζουμε από την αρχή νωρίτερα από ότι θα κάναμε σε διαφορετική περίπτωση. Ίσως να αποδειχθεί καλό ότι συνέβη αυτό. Είμαι αισιόδοξος. Πάντα βλέπω ποια είναι η θετική πλευρά των πραγμάτων. Ναι, έφυγε. Αυτό είναι αρνητικό. Αλλά το θετικό είναι ότι είχαμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε γρηγορότερα στην επόμενη φάση και αυτό κάνουμε”.

Στη συνέχεια για τον Andrew Wiggins δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να βάλει είκοσι πόντους περπατώντας. Μπορεί να βάλει είκοσι πόντους σε οποιοδήποτε ματς. Έχει την ικανότητα να κάνει πολλά περισσότερα. Το τεχνικό μας επιτελείο είναι ενθουσιασμένο με τον Άντριου, τόσο επειδή είναι καλός παίκτης, όσο και επειδή δεν υπάρχουν αρκετοί wings στο ΝΒΑ με την δική του ποιότητα».