O παλιός αθλητής του ΝΒΑ Jason Collins διαγνώστημε με κορονοϊό. O 41χρονος πρώην σταρ των Brooklyn Nets θεωρεί πως “χτυπήθηκε” από τον ιό στο παιχνίδι των Brooklyn Nets εναντίον Memphis Grizzlies που παρακολούθησε. Ο Collins έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ για 14 χρόνια με αρκετές ομάδες και μεγάλη προσφορά σε όλες.

Πιο συγκεκριμένα την περίοδο 2001-08 φόραγε τη φανέλα των New Jersey Nets. Αργότερα βρέθηκε στους Memphis Grizzlies και την ίδια χρονιά την έκλεισε με τη φανέλα των Minnesota Timberwolves. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 συνεχόμενα χρόνια στους Atlanta Hawks Στο τέλος έκλεισε την καριέρα του με 3 χρονιές διαφορετικές. Η πρώτη στους Boston Celtics, η δεύτερη στους Washington Wizards και τα τελευταία του παιχνίδια τα έπαιξε με τη φανέλα των Brooklyn Nets.

Ο Collins μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει:

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Πιστεύω ότι προσβλήθηκα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη στις αρχές του μήνα. Τα πρώτα συμπτώματα τα εμφάνισα στις 11 Μαρτίου. Τρομερός πονοκέφαλος. Λίγες μέρες αργότερα είχα πυρετό και μετά βήχα. Το Σάββατο πήγα στα επείγοντα και έκαναν το τεστ. Σήμερα είμαι στο σπίτι μου, αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι κάποια σφίξιμο και θα επιστρέψω στο νοσοκομείο αργότερα σήμερα. Το Σάββατο οι πνεύμονες ήταν καθαροί, κάτι που προφανώς είναι καλό».

Δείτε και το post του Collins στο twitter του: