Η απουσία εξαιτίας τραυματισμού του D’ Angelo Russell έχει βοηθήσει το νούμερο 1 του περασμένου πλέον Draft, τον Anthony Edwards, να εκτοξεύσει το παιχνίδι του, λειτουργώντας όπως και στο κολέγιο του Georgia, όπου είχε εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων παικτών στο ΝCAA.

Από τις 16 Φεβρουαρίου λοιπόν, από όταν δηλαδή έχει πάψει να αγωνίζεται ο πρώην παικτών των Los Angeles Lakers, Brooklyn Nets και Golden State Warriors, ο Ant- Man μετράει 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ανά 34 αγωνιστικά λεπτά!

Σουτάρει περισσότερο (19 επιθέσεις), έχει εξελίξει την ικανότητά του από μακρινή απόσταση (31% ανά 8 προσπάθειες), και καταφέρνει να βρει ξανά την αυτοπεποίθησή του λειτουργώντας ως facilitator και shot creator στο πλευρό του Karl Anthony Towns, και καθόλου πια ως ένας απλός catch n shoot παίκτης σε κάποια γωνία, που περίμενε τη μπάλα να φτάσει στα χέρια του με κάποιον τρόπο.

Σε αυτό το πλαίσιο, χθες ήταν και πάλι εξαιρετικός και -εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως δεν υπήρχε τρομερό match up πάνω του- κατάφερε να πετύχει career high σε πόντους με τους 34 που πέτυχε κόντρα στους Portland Trail Blazers!

Συνολικά, σούταρε με 50% εντός πεδιάς (12-24 σουτ), ενώ παράλληλα ευστόχησε στα 6 από τα 14 τρίποντα που επιχείρησε, δικαιώνοντας τους «Λύκους» για την επιλογή τους, παρά την αρχική του μη εκμετάλλευση.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του από τη χθεσινή αναμέτρηση: