Της τρελής γίνεται στις ΗΠΑ με το θέμα της παραμονής ή όχι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Bucks. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν και το αν ο Έλληνας παίκτης θα μείνει στο Milwaukee ή θα πάει σε άλλη ομάδα είναι θέμα συζήτησης παντού.

Με το όλο ζήτημα ασχολήθηκε ακόμα και ο θρύλος του ΝΒΑ, Magic Johnson. Ο παλαίμαχος παίκτης των Lakers πήρε θέση στο ζήτημα. Ο Magic αποφάσισε να στείλει την συμβουλή του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το τι πρέπει να κάνει για το μέλλον του.

Το ένα εκ των ιερών τοτέμ του ΝΒΑ διαμήνυσε εμμέσως πλην σαφώς στον «Greek Freak» μέσα από σχόλιο που έκανε στο twitter ότι πρέπει να παραμείνει στους Milwaukee Bucks.

Ο Magic Johnson δεν το είπε, βέβαια αυτό έτσι ακριβώς. Τόνισε όμως, ότι η συμβουλή του προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι να μείνει στους Bucks, να κάτσει στο τραπέζι με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας Wes Edens και να φτιάξουν ένα σύνολο που θα πάρει τον τίτλο.

Ο Magic ανέφερε: «Η συμβουλή μου στον Γιάννη είναι να κάτσει στο τραπέζι με τον ιδιοκτήτη των Bucks,Wes Edens και να καθορίσουν την στρατηγική που θα κάνει την ομάδα καλύτερη και θα χαρίσει στο Milwaukee ένα πρωτάθλημα».

Τα σενάρια για το τι θα κάνει ο Giannis είπαμε βέβαια, ότι δίνουν και παίρνουν και μάλιστα τα νεώτερα ανέφεραν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνουν και οι Clippers.

 

TO POST TOY MAGIC JOHNSON