Ο Boban Marjanović μιλώντας στην εκπομπή του Mindaugas Kuzminskas δεν μπόρεσε να “κρύψει” τον θαυμασμό του για το “μεγαλείο” της ψυχής του πολύπειρου προπονητή των San Antonio Spurs Gregg Popovich.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο “θηριώδης” Σέρβος σέντερ μίλησε και για τη θητεία του στους Spurs, αλλά και για κάποια πράγματα που τον συμβούλεψε ο coach Popovich.

Δείτε τι δήλωσε ο Marjanović για τον εμβληματικό προπονητή των San Antonio Spurs:

«Ξέρεις, είναι αλήθεια πως προτιμούσα να μείνω στους Σπερς με 3.000.000 αντί για τα 21.000.000 που μου έδιναν. Ο βασικός λόγος ήταν ότι μου άρεσε η κατάσταση στους Σπερς. Ήθελα να μείνω εκεί, ανεξαρτήτως συνθηκών. Τα χρήματα δεν είναι το βασικό για εμένα. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ επειδή το απολάμβανα. Ο Πόποβιτς μου είπε “ΟΚ, πρέπει να πας. Είσαι μπασκετμπολίστας, αλλά είσαι και οικογενειάρχης και πρέπει να προσέξεις την οικογένειά σου”. Έτσι έγιναν όλα. Μου είπε πολλά καλά λόγια, μου έστειλε μηνύματα, με πήρε τηλέφωνο, μιλήσαμε. Δεν ήταν ένας απλός προπονητής. Μου εξήγησε πως η καρδιά μπορεί να θέλει να πάει προς μία κατεύθυνση, αλλά η λογική πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό».

Τέλος, έκλεισε μιλώντας για ένα δίλημμα για το αν θα διάλεγε μια ομάδα του ΝΒΑ ή μία της Euroleague με τα διπλά χρήματα και είπε:

«Δεν ξέρω, ειλικρινά. Μάλλον θα διάλεγα το ΝΒΑ. Η ζωή είναι πιο απλή, με λιγότερες προπονήσεις. Έχω περάσει χρόνο και στις δύο διοργανώσεις. Ξέρω πώς ταξιδεύει κάθε ομάδα, τι συμβαίνει, τα πάντα. Νομίζω πως το ΝΒΑ είναι καλύτερη επιλογή».