Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Chicago Bulls, οι Michael Jordan και Jerry Reinsdorf -ιστορικός πρόεδρος του οργανισμού του Illinois– θα είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν τον Toni Kukoc στο επερχόμενο Hall Of Fame του ΝΒΑ, με τον σπουδαίο Κροάτη να έχει έτσι την ευκαιρία να σμίξει ξανά με 2 τρανές μορφές της ιστορίας του συλλόγου, με τον οποίο πέρασε τις καλύτερες στιγμές του στις ΗΠΑ!

Συνολικά, οι Kukoc και Jordan πέρασαν μαζί 4 κοινά χρόνια στους «Ταύρους» κατακτώντας μαζί 3 πρωταθλήματα σε αυτό το διάστημα με μια από τις καλυτερες φουρνιές παικτών που αντίκρισε ποτέ το ΝΒΑ.

Γενικότερα, ο πρώην σούπερ σταρ των ευρωπαϊκών υδάτων μέτρησε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 846 αγώνες στην κανονική διάρκεια της λίγκας, ενώ ταυτόχρονα έχει φορέσει τη φανέλα των Bulls, Bucks, 76ers και Hawks από το 1993 μέχρι και το 2006.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή βραδιά του HOF έχει προγραμματιστεί για την 11η ημέρα του Σεπτεμβρίου, ενώ εκτός του Kukoc θα τιμηθούν για τη συνεισφορά τους στη λίγκα και οι Paul Pierce, Chris Bosh, Ben Wallace και Chris Webber, ενώ ο Bill Russell θα γίνει ο πρώτος που θα καταφέρει να μπει σε αυτό τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής!