Οι Los Angeles Lakers συνεχίζουν να δυναμώνουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ τους μετά την προσθήκη και του Markieff Morris, που έμεινε ελεύθερος από τους Detroit Pistons. Πλέον, τα δύο δίδυμα αδέρφια Marcus και Markieff Morris θα αγωνίζονται στην ίδια πόλη, αυτή του Los Angeles, ως αντίπαλοι ακόμη ωστόσο. 

Ο Μorris ήρθε σε συμφωνία με την πρώην του ομάδα για buyout και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Lakers να δείξουν ενδιαφέρον και να αποκτήσουν τον 30χρονο ψηλό. Ωστόσο οι Detroit Pistons δεν έμειναν άπραγοι. Υπέγραψαν με 10ημερο συμβόλαιο τον Derrick Walton Jr., με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχουν στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ

Μαζί με τον Morris αναμένεται να φορέσει την φανέλα των Lakers σε λίγο καιρό και ο Demarcus Cousins που επιστρέφει από τον τραυματισμό του. Υπενθυμίζουμε πως ο Morris είχε φέτος μέχρι στιγμής 11 πόντους ανά παιχνίδι, 3,9 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ με 39.7% στα τρίποντα,ποσοστό το οποίο αναδεικνύει πλήρως την ικανότητά του σε αυτά, σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τη δημοσίευση για την αποδέσμευση του Morris από τους Pistons: