Ακόμη ένα σκάνδαλο στο NBA  αφού ο βοηθός General Manager των Detroit Pistons, Rob Murphy, κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκα, πρώην υπάλληλο, του οργανισμού.

Τα περιστατικά παρενόχλησης φαίνεται ότι αυξάνονται στο NBA ή απλώς αρχίζουν να γίνονται γνωστά. Όπως και να έχει, το μόνο δεδομένο είναι ότι υπάρχει μία νέα περίπτωση που έγινε γνωστή, με τον Rob Murphy να τίθεται προσωρινά εκτός Pistons λόγω κατηγορίας για παρενόχληση σε γυναίκα πρώην υπάλληλο της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο Andrian Wojnarowski   στο Twitter, ο Rob Murphy βρίσκεται σε υποχρεωτική παύση από τους Pistons  που έχουν ανοίξει έρευνα για την καταγγελία που αφορά ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας που αφορούσε μια πρώην εργαζόμενη των «Πιστονιών».

Ο Murphy προήχθη σε βοηθό GM τον Ιούνιο αφού ξεκίνησε ως GM της ομάδας  Motor City Cruise θυγατρικής του franchise τον Μάρτιο του 2021. Ο  Murphy είχε περάσει τις προηγούμενες δύο δεκαετίες ως προπονητής κολεγιακών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων 10 ετών στο Eastern Michigan ως επικεφαλής προπονητής.