Η σχέση που είχε ο Lamar Odom με τον Kobe Bryant ήταν πάρα πολύ μεγάλη και, όπως αποκάλυψε, τον βλέπει ακόμα και στον ύπνο του.

 

Ο πρώην NBAer μίλησε στο «ΤΜΖ» και αναφέρθηκε στα όνειρα που βλέπει όταν κοιμάται στα οποία συμμετέχει και ο Kobe Bryant: «Έρχεται στα όνειρά μου συχνά, μου μιλάει και μου λέει “κρατήσου, συνέχισε να παλεύεις”. Για εμένα δεν είναι τόσο μακριά. Όταν ονειρεύεσαι κάποιον και σου μιλάει, τότε σίγουρα θα τον θυμάσαι για πάντα». Ο Odom βρέθηκε δίπλα στον «Mamba» για 7 χρόνια (2004-2011), στα οποία κατάφερε να κατακτήσει 2 πρωταθλήματα ΝΒΑ (2009 και 2010) με τους Lakers και, όπως είναι γνωστό, οι δυο τους ήταν φίλοι και εκτός παρκέ. Κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο 42χρονος είχε περάσει έναν μεγάλο «γολγοθά» το 2015, όπου λόγω υπερβολικής δόσης κοκαΐνης είχε πέσει σε κώμα. Παρ’ όλα αυτά, η σχέση του με τον Kobe και όλες οι συμβουλές που του έδινε τον «συνοδεύουν» σε όλη του τη ζωή, με τον ίδιο, εκτός του τατουάζ στο λαιμό που είχε κάνει με το πρόσωπο του κορυφαίου Laker όλων των εποχών, τον αισθάνεται κάθε φορά που επισκέπτεται την πόλη του Λος Άντζελες.