Τις περισσότερες φορές στις αναλύσεις των ομάδων και των παικτών που τις αποτελούν, ξεχωρίζουμε τους καλύτερους φόργουορντ, γκαρντ, πλέι μέικερ ή σουτέρ. Στο σημερινό ΝΒΑ υπάρχουν πολλές δυναμικές προσωπικότητες, οι οποίες τις περισσότερες φορές μας απασχολούν περισσότερο για το τι είπαν ή έκαναν εκτός παρκέ, παρά το τι έκαναν μέσα σε αυτό.

Εμείς σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τους πιο αγαπητούς παίκτες του ΝΒΑ σήμερα, που λατρεύονται είτε επειδή είναι πλακατζήδες, είτε λόγω του ιδιόρυθμου αλλά αξιολάτρευτου στυλ τους. Για αυτό αν θέλετε να μάθετε ποιοι παίκτες είναι πιο συμπαθείς στον φίλαθλο κόσμο, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μα φυσικά δε γίνεται να μη ξεκινήσουμε με τον δικό μας, τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Εκτός από το να τον παίζουμε κάθε χρόνο για MVP της χρονιάς σε στοίχημα μπάσκετ, ο Γιάννης είναι αξιολάτρευτη φιγούρα τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας. Καταρχάς, ο Ελληνικός φίλαθλος κόσμος λατρεύει τον Έλληνα σούπερσταρ, γιατί σε κάθε ευκαιρία υμνεί την Ελλάδα και δηλώνει Έλληνας σε κάθε ευκαιρία, φορώντας την Ελληνική σημαία σε κάθε σημαντική περίσταση, όπως στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΝΒΑ το 2021. Στην Αμερική από την άλλη, ο Γιάννης είναι ο ορισμός του American Dream. Ήρθε φτωχός από την Ελλάδα με ένα όνειρο, το οποίο το πραγματοποίησε στον μεγαλύτερο βαθμό!

Boban Marjanovic

O Boban Marjanovic φτάνει σε ύψος τα 2,25 μέτρα. Δε τα λες και λίγα. Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει ‘bullying’ στον συμπαίκτη του Luka Doncic, ή ποστάρει ξεκαρδιστικά βιντεάκια με τον πρώην συμπαίκτη και κολλητό του φίλο Tobias Harris. O Boban είναι ο πλακατζής των αποδυτηρίων και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι αγαπητός τόσο από τους φιλάθλους των Mavericks όσο και από τους αντιπάλους του.

 

LeBron James

Ο King James. Ο LeBron εκτός από παθιασμένος και απίστευτα ανταγωνιστικός, είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που είτε θα την λατρέψεις είτε θα την μισήσεις (σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητος).

Ο LeBron είναι περιβόητος φαρσέρ, και τα συνήθεις θύματά του είναι οι συμπαίκτες του. Στο ‘ενεργητικό’ του έχει απίστευτες μιμήσεις, bottle flips στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αστεία τελετουργικά προθέρμανσης, ενώ ιδιαίτερα αστείος παραμένει και στις συνεντεύξεις μετά το ματς.

Πολλές φορές μπορεί ο ανταγωνιστικός χαρακτήρας να παρεξηγείτε από πολλούς. Ωστόσο, σε πολλές δύσκολες στιγμές στον αγώνα, ελαφραίνει το κλίμα για τους συμπαίκτες του και τους κάνει να χαλαρώσουν και να αποδίδουν καλύτερα.