Αυτό που συμβαίνει φέτος στο Orlando δεν συναντάται συχνά στο ΝΒΑ. Μετά τον τραυματισμό του Frank Mason στον χθεσινό αγώνα της Magic στο Σαν Φρανσίσκο με τους Warriors, η ομάδα της Φλόριντα δεν διαθέτει ούτε έναν υγιή πόιντ γκαρντ στο ρόστερ της!

Αυτή τη στιγμή το Orlando έχει οκτώ παίκτες στην injured list και οι τέσσερις εξ αυτών αγωνίζονται στη θέση “1”: Πρόκειται για τους Cole Anthony, Michael Carter-Williams, Markelle Fultz και Frank Mason.

Ο τελευταίος είναι ο μόνος που υπάρχει περίπτωση να παίξει απόψε κόντρα στους Kings (13/2, 05:00) στο Sacramento. Ο two-way player άρχισε βασικός στο ματς με τους Warriors, αλλά υπέστη τράβηγμα στο 5ο λεπτό και δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Όσο για τους υπόλοιπους; Ο Anthony είναι τραυματίας στον δεξιό ώμο, ο Carter-Williams στο αριστερό πόδι και ο Fultz έχει τεθεί νοκ άουτ για την υπόλοιπη χρονιά, λόγω ρήξης χιαστού στο αριστερό γόνατο.

O Steve Clifford θα μπορούσε να έχει στο ρόστερ του τον Karim Mane, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμος, καθώς η Magic τον έχει στείλει στην G-League.