H περσινή σεζόν ήταν μια σκέτη αποτυχία για τους Indiana Pacers, οι οποίοι τερμάτισαν στην 13η θέση της ανατολικής περιφέρειας, μένοντας από πάρα πολύ νωρίς εκτός στόχων.

 

Η ομάδα της Ιντιανάπολις είχε σκεφτεί πολλάκις κατά τη διάρκεια της σεζόν να προχωρήσει σε κάποιες ανταλλαγές των… ονομάτων της ομάδας, θέλοντας να επενδύσει πια σε νεότερα παιδιά και σε έναν καινούργιο «κορμό» που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Αυτό φυσικά είναι… στα σκαριά αυτήν τη στιγμή, αφού, σύμφωνα με το «The Athletic» και τον Shams Charania, οι Pacers έχουν σκοπό να βγάλουν προς ανταλλαγή τους Myles Turner και Malcolm Brogdon, τα δύο απ’ τα μεγάλα ονόματα αυτήν τη στιγμή στην ομάδα, με στόχο να προσελκύσουν σε κάποιο δυνατό πακέτο ανερχόμενα ταλέντα ή παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

Άλλωστε, στην trade deadline είχαν προχωρήσει σε ανταλλαγή με τους Kings, όπου έδωσαν τον -κορυφαίο τους παίκτη μέχρι τότε- Domantas Sabonis, μαζί με τους Justin Holiday και Jeremy Lamb, για να πάρουν τους Tyrese HaliburtonBuddy Hield και Tristan Thompson, έχοντας πλέον ένα αρκετά καλό σύνολο για να κάνει τη δουλειά που θέλουν, αρκεί να πλαισιωθεί σωστά.

 

Και ενώ το Draft είναι προ των πυλών (23/06), η Ιντιάνα διαθέτει το Νο.6 φέτος, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κι από ‘κει να… «ψαρέψει» ένα δυνατό prospect. Για την ιστορία, την περσινή σεζόν οι Thunder στο Νο.6 είχαν επιλέξει τον Josh Giddey, o οποίος μεταμορφώθηκε σ’ ένα απ’ τα πρώτα «βιολιά» της Οκλαχόμα