Ο Keifer Sykes είχε λάβει μέρος το καλοκαίρι στη Summer League με τη φανέλα των Pacers και τον Δεκέμβρη υπέγραψε two-way συμβόλαιο με την ομάδα του Rick Carlisle. Ωστόσο, η ομάδα από την Ιντιάνα δεν έμεινε ικανοποιημένη απ’ τον ίδιο και αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει.

 

Οι Pacers έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του Duane Washington Jr και του Terry Taylor και γι’ αυτόν το λόγο αναμένεται να τους προσφέρουν πολυετές συμβόλαια. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει να «κόψουν» 2 παίκτες απ’ την ομάδα, αφού αυτήν τη στιγμή διαθέτουν 15/15 εγγυημένα συμβόλαια.

Ο ένας παίκτης απ’ τους 2 που θα «κοπούν» είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Keifer Sykes, ο οποίος σε 32 αγώνες με τη φανέλα των Pacers αρίθμησε 5.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 17.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσα όρο ανά αγώνα.

Για την ιστορία, το 10ήμερο συμβόλαιο που είχε δοθεί απ’ τους Pacers στον Justin Anderson λήγει αύριο, με τον 28χρονο γκαρντ να είναι πιθανότατα ο 2ος παίκτης που θα κάνει χώρο στο ρόστερ της ομάδας.