Ο σταρ των Los Angeles Clippers Paul George μιλώντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN, μίλησε για το ντοκιμαντέρ που καθήλωσε ολόκληρο τον μπασκετικό και όχι μόνο πλανήτη, το “The Last Dance” αλλά αναφέρθηκε κιόλας στο “μεγαλείο” του Michael Jordan.

Μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός σταρ του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ, τόνισε πως παρομοιάζει κάποια στοιχεία του “Air” Jordan με τον Russell Westbrook και υπογράμμισε τις εντυπώσεις του από το ντοκιμαντέρ που έκανε “πάταγο”.

Δείτε τι δήλωσε ο Paul George:

«Ξέρετε κάτι; Δεν θα μου φαινόταν δύσκολο αυτό να παίξω με κάποιον σαν τον Τζόρνταν. Μεγάλωσα βλέποντας τον Κόμπε και πήρα μία εικόνα από τη θέλησή του για τη νίκη και τη φλόγα μέσα του. Αυτό ήθελα να γίνω κι εγώ. Ήθελα να είμαι ένας άνθρωπος που θα δείχνει στους άλλους ότι θέλει να νικά με κάθε κόστος. Επομένως, θαύμασα τον MJ βλέποντας το ντοκιμαντέρ. Θα ήθελα πολύ να έχω παίξει με έναν παίκτη σαν αυτόν».

Στη συνέχεια ανέφερε τις ομοιότητες που παρατήρησε ανάμεσα σε Westbrook και Jordan λέγοντας:

«Πολλές από τις συνήθειες που βλέπω στον MJ, τις βλέπω και στον Ράσεολ (σ.σ. Ουέστμπρουκ). Ο Ρας θέλει να νικά με κάθε κόστος και τον αγαπάς ως συμπαίκτη. Είναι ένας παίκτης που κάθε φορά που πατά παρκέ δείχνει την επιθυμία του και δίνει όλα όσα έχει. Τον θαυμάζω».