Σιγά σιγά όλα πηγαίνουν πρίμα στους Pelicans. Μετράνε 4 διαδοχικές νίκες και βρίσκονται σε τροχιά play-offs, “χτίζουν” χαρακτήρα με McCollum και Ingram να αντέχουν το βάρος και να αποδίδουν τα μέγιστα που πρέπει για να οδηγήσουν στο “W” τους “Πελεκάνους” και φαίνεται πώς και ο Zion Williamson μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ!

 

Το Νο.1 του NBA Draft 2019 δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν και βρισκόταν από τις 6 Ιανουαρίου στο Πόρτλαντ, εκεί όπου και ακολουθούσε αγωγή για τον πόνο που ένιωθε στο δεξί του πόδι. Όπως όλα δείχνουν, όμως, πλέον είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, αφού μοιάζει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, με τους γιατρούς να του δίνουν το “ΟΚ” για να επιστρέψει στις προπονήσεις των Pelicans.

 

Πλέον, με τον Zion βήμα με βήμα να εντάσσεται εκ νέου στην ομάδα και κατ’ επέκταση, αν όλα πάνε καλά, να επιστρέφει και σε μια ικανή για να αγωνιστεί φυσική κατάσταση, ο προπονητής της Νέας Ορλεάνης, Willie Green, πρέπει να βρει τρόπο να δουλέψει όλη η μηχανή το ίδιο καλά ή και καλύτερα με τον 21χρονο σέντερ πλέον στο ροτέισον. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα που θα πρέπει να “βάλει” ο Αμερικανός τεχνικός με τον εαυτό του και με όλη την ομάδα, καθώς οι Pelicans έχουν βρει πλέον το σωστό μονοπάτι για να ξεχωρίσουν με τον τρόπο τους μέσα στη χρονιά, με τις κινήσεις της trade deadline να τους καθοδηγούν εκεί που πρέπει.

 

Όπως και να ‘χει, ό,τι και να γίνει με την ομάδα των “Πελεκάνων”, η επιστροφή του Zion στα παρκέ θα είναι ένα πολύ χαρμόσυνο και ευχάριστο νέο για κάθε φίλο του ΝΒΑ και όχι μόνο.